wat-kost-een websiteDe kosten voor de bouw van een website kunnen erg uiteenlopen en zijn afhankelijk van veel factoren. Moet de site uit veel verschillende pagina’s bestaan, of slechts enkele? Lever je zelf al het materiaal aan of laat je het ontwerpen van een huisstijl en het schrijven van de teksten liever aan ons over? Blijft de site langdurig hetzelfde of zijn er steeds aanpassingen nodig? En zo zijn er nog meer zaken die meespelen.

Om je een idee te geven van de kosten, staat hieronder een globale indicatie. Je kunt ook altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen om jouw wensen te bespreken en meteen een kostenindicatie te krijgen.

Basic website € 200 – € 300

Voor een kleine prijs kunnen we een eenvoudige website voor je bouwen. Je hebt de keuze uit een aantal kant-en-klare Themes uit WordPress, die aangepast worden aan je huisstijl. De website wordt aan jou geleverd met het WordPress-contentmanagementsysteem, zodat je de site zelf kunt vullen met tekst en afbeeldingen.

Kleinschalige zakelijke website  € 500 – € 900

Voor kleine ondernemingen is dit een uitstekende website. In overleg kiezen we een lay-out, die vervolgens wordt aangepast aan de huisstijl. De site beslaat circa tien webpagina’s, een contactformulier en indien gewenst een fotogalerie. Je levert zelf de teksten en afbeeldingen aan. De site wordt klaar voor gebruik opgeleverd en valt eenvoudig zelf aan te passen en uit te breiden.

Omvangrijke website € 1200 – € 3000

De lay-out van deze website wordt geheel op maat gemaakt, aan de hand van jouw huisstijl. Indien gewenst kunnen we ook een huisstijl voor je ontwerpen. Het aantal pagina’s van de site is in principe onbeperkt. Er zijn verschillende vormen voor de pagina’s mogelijk en er is ruimte voor diverse modules zoals een blog, een portfolio of een systeem voor nieuwsbrieven. De website wordt in principe door ons gevuld met door jou aangeleverde inhoud maar we kunnen ook op grond van door jou verstrekte informatie teksten voor de site schrijven. Met het contentmanagementsysteem heb je vervolgens zelf de complete controle over de inhoud van de website.