Wat het laten maken van een website kost kan erg uiteenlopen. Voor 300 euro maken wij al een simpele WordPress-site voor je. Maar het is natuurlijk goed mogelijk dat je meer dan een basis website nodig hebt. Om een inschatting te kunnen maken wat de door jou gewenste site kost knippen we jouw (mogelijke) wensen in 5 groepen. Hieronder geven we een korte omschijving per groep.

de basis

De Basis

De basis is een out-of-the-box volledig functionerende WordPress-website. We verzorgen het registeren en installeren. De site bestaat uit een statische pagina, een blog- of nieuwspagina en een contactformulier. Kijk hier voor meer informatie.

de extra's

De Extra's

Natuurlijk zijn er veel verschillende functies voor een website mogelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je portfolio, evenementen kalender, reservering- / bookingspagina. Kijk hier wat er mogelijk is.

de inhoud

De Inhoud

Voegen wij alle content aan de website toe of doe je een (gedeelte) zelf? Wordt beeld en tekst door jou geleverd, of wil je dat we jou daar bij helpen? Dit is wat we voor jou kunnen doen.

het uiterlijk

Het Uiterlijk

We kunnen je helpen bij kiezen van een geschikt WordPress-layout (Theme). Maar mooier is natuurlijk een unieke website speciaal voor jouw ontworpen. Kijk hier verder.

het onderhoud

Het Onderhoud

Een website vergt onderhoud. Besteed je dit werk liever uit, dan zorgen wij voor een veilig en up-to-date website. Ook kunnen we regelmatig back-ups voor je maken.