Natuurlijk zijn er veel verschillende extra functies voor een website mogelijk. Je kunt deze natuurlijk zelf aan je site toevoegen, maar om ze naadloos in je website ontwerp te laten overgaan is meestal meer technische kennis nodig. Als je een extra functie door ons aan je site laat toevoegen kost het gemiddeld ongeveer 80 euro. Hier ondernoemen we er een aantal met een korte omschrijving.

contactformulier

Contact-formulier

Een van de hoofddoelen van je website is waarschijnlijk het krijgen van meer klanten. Wat je dus graag wilt is dat mensen naar aanleiding van je website contact met je zoeken. Je zorgt dus op elke pagina voor een duidelijke knop of link richting je contactpagina.

Je maakt het je bezoekers extra gemakkelijk als je op de contactpagina een snel in te vullen formulier plaatst waarmee ze direct hun bericht naar je kunnen versturen.

Portfolio

Als je hoopt jouw site te gebruiken om uw portfolio los van uw blogposts en pagina’s te laten zien, kunt je met het inhoudstype Portfolio al jouw portfolioprojecten op één plek beheren. Het geeft je ook een aantal verschillende manieren om ze op jouw site weer te geven.

Playlist

Wilt je audiobestanden toevoegen aan jouw site? Als contentmanagementsysteem kan WordPress standaard audiobestanden verwerken. Maar je kunt ook bijvoorbeeld ook Spotify of iTunes playlists integreren in je website.

Google Maps

Je kunt een Google-kaart van uw bedrijf, locatie en recensies op je website plaatsen. Op de kaart wordt een Google-pincode weergegeven met een weergave van jouw bedrijfslocatie, adres, recensies, beoordelingssterren en een routebeschrijving. Als deze kaart correct is ingesloten, kan deze een goede aanvulling zijn op je website. Het is een tool waarmee bezoekers van de website binnen enkele seconden een overzicht van jouw bedrijf krijgen.

Team- / werknemers-pagina

Een profielpagina voor medewerkers, teamleden, sponsoren of partners. Je kunt hierbij denken aan alleen een profielfoto en een korte tekst, maar bijvoorbeeld ook aan medewerkers van een platenzaak die hun favorite albums tippen.

Reserverings- / booking-pagina

Voor een kappersbezoek heb je normaal gesproken een afspraak nodig. Voor een tafel bij je favoriete restaurant of een persoonlijke trainingssessie bij de sportschool moet je ook reserveren.

Je zou in eerste instantie denken dat een reserveringssysteem niet meer dan een simpele agenda is waar een formulier bij hoort, maar dit klopt niet. Een sportschool kan bijvoorbeeld meer dan één personal trainer hebben. Het werkschema van elke werknemer moet dan vermeld staan op de website. Een kapper heeft een overzicht nodig van openingstijden, de aangeboden diensten en wanneer deze beschikbaar zijn.

Daarom is het belangrijk om goed te kijken naar de mogelijkheden. Zo krijg je alle functionaliteit en de flexibiliteit die je nodig hebt.

Fotogalerie

Wil je een overzicht met foto’s op je website? Dit kan van uit de site zelf, maar je kunt ook bijvoorbeeld je Instagram-feed integreren.

Evenementen-kalender

Een agenda op je website plaatsen is erg makkelijk wanneer je bijvoorbeeld een evenement, cursus, training of online webinar organiseert. Een agenda helpt je in het overzichtelijk publiceren van de dingen die jij organiseert.

Er zijn nog veel meer functies voor je website mogelijk. Staat die van jou hier boven niet vermeld neem dan gerust contact met ons op, dan zoeken we ook daar voor de juiste oplossing.