Een opvallende website

Hoe komen we tot het beste design voor jouw website? Bij een goed ontwerp komt meer kijken dan alleen het uitvoeren van jouw huisstijl. Er zijn allerlei zaken waarmee rekening moet worden gehouden. Wat wil je met je website bereiken? Hoe wil je je presenteren? Wat verwachten bezoekers op de site te vinden? De antwoorden op deze vragen stemmen we goed op elkaar af. Daarbij is het belangrijk dat jouw website gebruiksvriendelijk is. Dat bereiken we door de site overzichtelijk te houden en te voorzien van een duidelijke navigatiestructuur. Jouw website wordt uiteraard ook zoekmachine-vriendelijk gebouwd. Goed scoren in zoekmachines als Google begint al bij de ontwikkeling van de site en PaperPixel houdt daar in de werkwijze rekening mee.

De stappen in de ontwikkeling van jouw website:

Inventariseren van jouw wensen

Eerst gaan we jouw wensen bespreken. Dit kan telefonisch, per e-mail of in een persoonlijk gesprek. We vragen wat voor website je voor ogen hebt en welke onderdelen deze moet hebben. Wil je bijvoorbeeld een fotogalerie, een contactformulier of een beveiligd gedeelte? Je kunt ook voorbeelden geven van websites die je goed of mooi vormgegeven vindt, of juist van sites die je niet geslaagd vindt.

Ontvangst offerte

Na het overleg sturen we je een offerte toe. Hierin geven we jouw wensen weer en de prijs voor het uitvoeren ervan. Zo heb je voor we aan de slag gaan alles op een rijtje. Als tijdens het maken van de website jouw wensen veranderen, laten we je duidelijk weten of dat gevolgen heeft voor de kosten.

Opsturen teksten, foto’s et cetera

Ga je akkoord met de offerte, dan kunnen we starten met het maken van jouw website. Van jou ontvangen we de logo’s, foto’s, teksten en andere zaken die een plekje krijgen op de site. We kunnen ook een huisstijl voor je ontwerpen, en op basis van door jou aangeleverde informatie prettig leesbare teksten voor je website schrijven. PaperPixel beschikt over een eindredacteur die alle teksten nakijkt.

Vormgeving

Hebben we alle benodigde materialen ontvangen, dan gaan we aan de slag met de vormgeving van de website, afgestemd op jouw wensen.

Goedkeuring van het webdesign

Als het ontwerp van de site klaar is, leggen wij het je voor ter goedkeuring. De site werkt op dat moment in technisch opzicht nog niet volledig, maar je krijgt een goed beeld van hoe de site er uit komt te zien. Wil je graag aanpassingen, dan kunnen we die doorvoeren. In overleg komen we tot een ontwerp waar je tevreden over bent.

Bouw van de website

Nadat het ontwerp door jou is goedgekeurd, maken wij een volledig functionerende site. De website wordt opgebouwd in een testomgeving.

Testen van de website

Wanneer de bouw van de website is afgerond, ontvang je van ons een link naar de testomgeving. Hier zie je voor het eerst jouw website in werking en kun je uitgebreid alle functies testen en ons je feedback geven.

Oplevering

Na de testfase leveren wij de website op, we verplaatsen deze van de testomgeving naar de definitieve locatie.