Wij bouwen webwinkels die aan alle eisen voldoen. Je klanten kunnen o.a. betalen met iDeal, PayPal, bankoverschrijving of credit card. Jij levert de teksten en afbeeldingen aan. Wij doen de rest.

Webshop toevoegen aan bestaande website

Heb je al een website en wil je die uitbreiden met een webshop? Geen probleem. Wij bouwen de webwinkel zo dat hij naadloos aansluit op je bestaande website.

Webshop laten maken en onderhouden

Natuurlijk wil je jouw webshop wel eens aanpassen. Producten zijn makkelijk toe te voegen, te verwijderen of aan te passen. Kom je er zelf niet uit? Dan kun je ook al je onderhoudstaken aan ons uitbesteden.

Wat kost het om een webshop te laten maken?

Wat het laten maken van een webwinkel kosten hangt onder andere af van het aantal producten en extra opties die je je klanten wilt bieden. Een basic webshop met iDeal betaalmodule is er al vanaf €600 excl. btw.

De webwinkels die wij maken zijn voorzien van het gebruiksvriendelijke Content Management Systeem (CMS) WordPress + Woocommerce. Daarmee kun je zonder technische kennis makkelijk zelf producten toevoegen, verwijderen of aanpassen.

Wil je een complete website inclusief webwinkel? Stuur ons een e-mail met je wensen en wij zorgen voor een scherpe offerte.