Wat het laten maken van een webwinkel kosten hangt onder andere af van het aantal producten en extra opties die je je klanten wilt bieden. Een basic webshop met iDeal betaalmodule is er al vanaf €600 excl. btw. Hier onder zie je een overzicht van wat je krijgt bij de Basis Webshop.

Domeinnaam

We reserveren je gewenste domeinnaam voor je.

Hosting

We bekijken samen waar de website het best gehost kan gaan worden.

WordPress CMS

De website wordt aan jou geleverd met het WordPress-contentmanagementsysteem, zodat je op de site zelf tekst en afbeeldingen, of pagina’s kunt aanpassen of toevoegen.

Theme

We kiezen samen een geschikte out-of-the-box lay-out (Theme) voor WordPress uit, die aangepast wordt aan je huisstijl.

Responsive

De website is voor zowel laptop, tablet als smartphone geschikt.

Google Analytics

We melde de website aan bij Google Analytics zodat je goed kunt volgen door wie en hoe vaak jouw website wordt bezocht.

3 Pagina’s

De website bestaat uit een ‘statische’ pagina, bijvoorbeeld een pagina die uitlegd wie je bent of wat je doet, een contactpagina met een contactformulier en een nieuws- of blog-pagina.

WooCommerce

We installeren WooCommerce een webshop software-module voor WordPress. En zorgen voor de juiste instellingen voor bijvoorbeeld verzendkosten en belastingen. En plaatsen de eerste paar producten.

Betaalprovider

Voor het ontvangen van betalingen, bijvoorbeeld via Ideal, heb je een betaalprovider nodig. Wij zorgen voor de installatie en helpen je bij de juiste instellingen.

SSL certificaat

We zorgen dat je site van een SSL certificaat is voorzien. SSL staat voor Secure Sockets Layer en is een encryptieprotocol die de communicatie beveiligd. Of een website een SSL certificaat heeft zie je aan het slotje voor de URL. Een SSL certificaat is nodig als je betalingen wilt ontvangen via je website.

Is een webwinkel niet het enige onderdeel van je website. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een team- / werknemerspagina, een evenementenkalender, of een reservering- / bookingspagina. Kijk dan hier wat we verder voor je kunnen doen.

Wil je niet zelf al je producten op je website plaatsen dan kunnen wij dat voor je doen. We kunnen een prijs afspreken per product of voor bepaald aantal.